Bryggespesialisten Nordocks

Nordocks leverer alt fra private brygger til større bryggeanlegg og komplette marinaer. Hos oss får du kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

30 år i bransjen har gitt oss erfaring og kunnskap som du som kunde nyter godt av. Vi er med i hele prosessen – fra planlegging og prosjektering til byggemelding og montering. Vi holder til i Sandefjord, i hjertet av Vestfold. Kontorene våre er i vannkanten på Thorøya,

Enten du ønsker et konkret tilbud, at vi skal komme på en befaring eller bare ønsker noen gode råd er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per mail, telefon 334 63 600 eller fylle ut et av skjemaene på vår nettside.

Eiendomsutvikling, båtforeninger og private

Nordocks har vært leverandør av brygger siden 1998, og er i dag etablert som en solid og anerkjent aktør i bransjen. Vi leverer alt av flytende – og faste bryggeanlegg. Våre leveranser fordeler seg hovedsakelig i tre kategorier; eiendomsutvikling, båtforeninger og private. Vi er opptatt av å være en løsningsorientert, engasjert og kompetent samarbeidspartner for våre kunder. Vi leverer høy kvalitet og god service til enhver tid.

Velge riktig bryggetype

Det er mange faktorer å ta hensyn til når man skal velge bryggetype. Da er det viktig med god rådgivning rundt for eksempel beliggenhet, vind, sjø, bruksområde og økonomi. Er flytebrygge det beste alternativet? Fastbrygge? Hengebrygge eller badebrygge? Valgene er mange!

Vi gir deg råd og veiledning på veien, og leverer alle typer brygger og bryggetilbehør – tilpasset ethvert behov.

 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende bryggeprat: +47 33 46 36 00

Våre kundeløfter:

Alle bryggeleveranser:
– Til avtalt tid
– Til avtalt pris
– Til en kvalitet i toppklasse

Se mer om hva vi tilbyr under PRODUKTER & TJENESTER